MyEiko's Indi

Dette er Ikita, som hun kalles til daglig. Hun er en herlig tispe med stor personlighet, er veldig våken og på og synes det er gøy å jobbe/trene.

I juni -19 deltok Ikita på karaktertest (K-test) med Bestått som resultat. Dette er hva K-test er:

Formål: Å se om hunden er i besittelse av de nødvendige atferdstrekk for å kunne fungere i de daglige påvirkninger hunden blir utsatt for.
Prøven består av en løype hvor det utplasseres gjenstander og/eller figuranter med momenter (tilgjengelighet, passiv figurant, overraskelse - lydpåvirkning, visuell påvirkning og skuddprøve) som er ment å skulle utløse handling hos hunden. Hvert moment omfatter tre sekvenser; oppmerksomhet, gjennomføring og avslutning. Prøven bedømmes bestått/ikke bestått. Hunden må være fylt 10 mnd senest første prøvedag.
(Hentet fra NKK)

 

Vi tok agilitykurs i mai-20 for å se om det var noe for oss, og det var det så absolutt. Hadde ingen ambisjoner når vi ble med på treningene på den lokale hundeklubben, men ble utfordrett så september -20 startet vi på vårt første stevne🙈👍

Utstillingsmessig mangler hun stortCERT for å bli Norsk Utstillingschampion. Mange excellent og CK.

 

 Ikita har et kull etter seg, dette kullet hadde hun hos oppdretteren sin, Kennel MyEiko, 4 valper født, 3 tisper og 1 hann. Ikita var flink under fødsel og var en god mor❤